Boje za unutarnje zidove

Učinak boja na svakodnevni život je svima dobro poznat, a istu takvu ulogu boje imaju u uređenju interijera. Prije samog krečenja, bitno je odrediti boju koja će najbolje odgovarati vašim željama i prostoru koji farbate.
Boje za unutarnje zidove

Neki od glavnih kriterija su količina svjetla, veličina i namjena same prostorije. Također je bitno odabrati kvalitetne i dugotrajne boje, jer se tek na kraju posla vide mogući nedostaci.

U našem asortimanu možete izabrati između nekoliko tisuća nijansi proizvođača Chromos boje i lakovi, JUB, Chromos Svjetlost, te biti sigurni da ćemo pronaći pravu boju baš za vas!

U našem studiju za boje nudimo uslugu miješanja boja u Top-mix sustavu, gdje smo u mogućnosti napraviti točnu nijansu koju želite. U top-mix sustavu moguće je miješati boje za unutarnje zidove, boje za fasade, te mnoge druge proizvode koji će sasvim sigurno ispuniti sva vaša očekivanja po pitanju izbora nijansi i kvalitete.

Na Jubovoj stranici možete se poigrati sa stotinama boja i kombinacijama, u besplatnom Design studiju.
Odaberite prostoriju koju želite urediti (dnevni boravak, kuhinja, blagavaonica...), najsličniju fotografiju i iz široke palete birajte kombinacije boja! Kada ste zadovoljni rezultatom, sve to možete vrlo lako i isprintati: fotografiju sa odabranim nijansama boja - i spremni ste za kupovinu!

Ako imate nedoumica oko odabira boje ili nijanse za svoj dom, pročitajte nekoliko savjeta kako odabrati boju za unutarnje zidove!