Kade i tuš kabine

Kada i tuš kabina u jednoj kupaonici? Idealan izbor! No povratkom u stvarnost najčešće smo suočeni s malim prostorom u koji jedva stane ijedno od toga.
Kade i tuš kabine

Bilo što izabrali, svi Aquaestil proizvodi izrađeni su od 100% lijevanog sanitarnog akrila, koji se lako čisti i održava, ugodan je i topao na dodir, te ostaje sjajan godinama nakon kupnje. Ako priželjkujete mini wellness oazu u svojoj kupaonici, na raspolaganju su vam raznoliki masažni modeli kada i tuševa.
Plitke tuš kabine elegantnog izgleda, staklo s minimalnim profilima ili čak bez njih, unijeti će eleganciju i prozračnost u svaku kupaonicu, bez narušavanja funkcionalnosti.

Sve kupaonske kade i tuš kade Aquaestil imaju 10-godišnju garanciju.

Prednosti sanitarnog akrila:

ugodnost - najugodniji materijal na dodir i tijekom dugotrajnog korištenja
ergonomija - zahvaljujući kvaliteti i savitljivosti ovog materijala, moguće je dizajnirati ergonomične oblike kupaonskih kada i na taj način doprinijeti zdravlju vašeg tijela
laka ugradnja i manipulacija - prosječna kada teži samo 23 kg
jednostavno održavanje - potrebno je samo periodično ispiranje prljavštvine neabrazivnim sredstvima, a bakterije i ostali patogeni elementi na njoj se ne nakupljaju zbog glatke površine
mini wellnes - pogodne su za ugradnju masažnih sustava

Pravokutne kade

Pravokutne kade

Veliki izbor ergonomski oblikovanih pravokutnih kada omogućuje da pronađete kadu koja točno odgovara vašoj kupaonici i vašim potrebama.

Pročitaj više
Kutne kade

Kutne kade

Kutne kade uglavnom pristaju u veće kupaonice, ili u kupaonice sa neobičnim razmještajem elemenata.

Pročitaj više
Posebne kade

Posebne kade

Nestandardnih oblika i pretežno većih dimenzija, posebne kade stvaraju doživljaj wellnessa u vlastitom domu.

Pročitaj više
Tuš kabine

Tuš kabine

Aquaestil tuš kabine savršen su spoj kvalitetnih materijala, vrhunske izrade i funkcionalnosti, a izuzetno velika mogućnost kombiniranja jamči da ćete pronaći svoju idealnu kombinaciju.

Pročitaj više
Paravani za kade

Paravani za kade

Paravani za kade iznimno su praktičan dodatak svakoj kupaonici, omogućavaju bezbrižno tuširanje u kadi, bez prskanja vode.

Pročitaj više
Tuš kade

Tuš kade

Veliki izbor klasičnih tuš kada upotpunjen je modernim plitkim tuš kadama, za ugradnju u razini poda.

Pročitaj više