Krov

Glineni i betonski crijep te šindra, najzastupljeniji su pokrovi na našim prostorima već dugi niz godina. Osim kao funkcionalna zaštita od vremena, danas je njegova uloga i estetska, jer određuje finalni izgled svakog krova i kuće.
Krov

Crijep kao pokrovni materijal koristi se još od doba starih rimljana, koji su ga donijeli i u srednju Europu, te je izdržao sve promjene tijekom vremena i opstao kao osnovni pokrov za većinu kuća.
Razlikuje se po vrsti materijala, načinu proizvodnje, formiranju žlijeba (može biti sa i bez), te dolazi u velikom izboru boja.

Svaki od navedenih vrsta pokrova ima svoje prednosti i nedostatke, a odluka ovisi o samoj građevini, konstrukciji krova, podneblju te odabiru kupca. U našoj širokoj ponudi možete odabrati renomirane proizvođače Tondach, Bramac, Mediterran, Dilj (Nexe grupa), Villas te Lindab.

U ponudi također imamo veliki izbor krovnih folija (parne brane i propropusne folije), te sav poteban pribor i dodatnu opremu za krov.

Tondach crijep

Tondach crijep

20% smanjenje troškova energije te 33 godina garancije, jamstvo su da nećete pogriješiti ako odaberete Tondach crijep.

Pročitaj više
Nexe crijep

Nexe crijep

Vrhunski glineni crijep hrvatske proizvodnje, svoje proizvode prilagodio je kako kontinentalnom, tako i mediteranskom podneblju.

Pročitaj više
Villas ravni krov

Villas ravni krov

Prilagođeni za poslovne i stambene zgrade, industriju, shopping centre... ravni krovovi idealni su za maksimalno iskorištavanje prostora.

Pročitaj više