Krovni prozori i sjenila

Preuredite svoje potkrovlje i pretvorite ga u koristan i atraktivan stambeni prostor. Odaberite između središnjeg ili dvostrukog ovjesa, zvučno izoliranih prozora ili uživajte u potpunom komforu uz prvi prozor na svijetu s bežičnim daljinskim upravljanjem
Krovni prozori i sjenila

Velux krovni prozori i sjenila prisutni su na tržištu više od 60 godina. Sinonim su za kvalitetu i funkcionalnost – trajni, sigurni i s mnoštvom inovativnih proizvoda. Uz jamstvo od 5 godina možete biti potpuno sigurni u svoj izbor!

U ponudi imamo i proizvođača Fakro, koji je također jedan od vodećih svjetskih proizvođača krovnih prozora. Najmodernija tehnologija, najkvalitetnija masovna borovina te sigurnosno kaljeno staklo, samo su neke od prednosti Fakro prozora.

Uz kvalitetne krovne prozore, svoj dom možete dodatno uljepšati sjenilima i roletama, jer su vam na raspolaganju bezbrojni dizajni i boje. Dječje sobe će zasigurno zablistati sa sjenilima Walt Disney!

Velux sjenila i rolete

Velux sjenila i rolete

Uz najveći izbor sjenila na tržištu, Velux jamči da ćete za svoj dom pronaći sjenilo koje će savršeno udovoljavati svim vašim zahtjevima.

Pročitaj više