Kupaonski namještaj

Uz pločice, najistaknutiji element svake kupaonice je namještaj. Bijeli ili u boji, odredite prema pločicama koje ste odabrali, kako biste izbjegli preveliko šarenilo.
Kupaonski namještaj

Namještaj je i najfunkcionalniji dio kupaonice, u njega možete pohraniti i 'sakriti' sve stvari kojih u kupaonici ima pregršt. Svakako da mora biti i estetski kompatibilan s ostalim dijelovima u kupaonici, no uz veliki izbor boja, dimenzija, vrsta elemenata, to više nije problem!

Zbog specifične namjene i izloženosti vlazi, mora biti adekvatne kvalitete i obrade, a osim osnovnog umivaonika i baze za njega, obratite pažnju i na mogućnost izbora ostalih elemenata (visoki ili niski ormarići, police, ogledala s utičnicama i rasvjetom, i sl), koji vam mogu uvelike olakšati svakodnevni život.

Aquaestil kupaonski namještaj izvrsno se uklapa u sve ambijente, velik je izbor boja i elemenata, na vama je samo da odaberete onaj koji će biti savršen baš za vas!

Aquaestil Corda

Aquaestil Corda

Moderna linija kupaonskog namještaja koja plijeni ljepotom i funkcionalnošću, a posebna joj je pogodnost mogućnost ugradnje i u male prostore.

Pročitaj više
Aquaestil Flora

Aquaestil Flora

Smanjenim dimenzijama i prirodnim bojama drveta, kupaonski namještaj Flora odlično se uklapa u svaku, pa i najmanju kupaonicu.

Pročitaj više
Aquaestil Gea

Aquaestil Gea

Neobična i inspirativna Gea stvorena je za snažne individualce. Umivaonik koji se ističe i brojne mogućnosti kombiniranja.

Pročitaj više
Aquaestil Iva

Aquaestil Iva

Ovaj jednostavan i moderan namještaj čistih linija sastoji se od samo 4 iznimno funkcionalna elementa, a zadovoljit će sve Vaše potrebe za dobro namještenom kupaonicom.

Pročitaj više