Opekarski proizvodi

Opeka predstavlja tradicionalan i omiljen materijal u gradnji, proizvedena je od prirodnih sirovina te je kao takva ekološki prihvatljiv materijal i element zdravog življenja.
Opekarski proizvodi

Postojana na vanjske vremenske utjecaje, čvrsta i nepropusna, lako zamjenjiva, sa dobrim izolacijskim i paronepropusnim svojstvima, vatrootporna te ekonomična, predstavlja temelj u gradnji unutarnjih nosivih i pregradnih zidova, vanjskih zidova i fasada, te podnih površina. Jednostavna uporaba i transport također pridonose popularnosti opeke.

Široku primjenu u suvremenoj gradnji imaju termoblokovi. Ekonomični - zahvaljujući velikom formatu opeke, potreban je manji broj komada u odnosu na klasične opekarske proizvode, te manji utrošak morta za zidanje. Odlična toplinsko-izolacijska te zvučna svojstva, čine ih temeljem gradnje svakog objekta. Porotherm, Ekoterm, Leiertherm, Euroterm te Unitherm, najkvalitetniji su termoblokovi na tržištu.

U ponudi imamo klasične i pregradne blokove, te fasadnu i punu opeku sljedećih proizvođača: Wienerberger, Eko Međimurje, Leier, Opeka d.d., Ciglana Cerje Tužno.

Opeka za nosive zidove

Opeka za nosive zidove

Klasični program opeke koji je namijenjen za gradnju jednostavnih objekata s limitiranim svojstvima kao što su pomoćni objekti, garaže ili ispuna za zidove.

Pročitaj više
Opeka za pregradne zidove

Opeka za pregradne zidove

Zid od opeke je izvrstan zvučni i toplinski izolator. Nosivost samog zida je velika i nisu potrebna nikakva ojačanja da bi se objesio teži predmet na zid.

Pročitaj više
Stropni elementi

Stropni elementi

Visoka nosivost, zvučna izolacija te jednostavno provođenje elektroinstalacija osnovne su prednosti stropnih sustava od opeke.

Pročitaj više