Sanitarne armature

Nova miješalica ili tuš mogu promijeniti izgled vaše kupaonice ili kuhinje, i smanjiti račune za vodu!
Sanitarne armature

U odnosu na ostatak elemenata u vašoj kupaonici, zamjena miješalica je najmanja investicija, no može znatno doprinijeti cjelokupnom izgledu i uštedi vode. S obzirom na to da prosječni kupac u svom životnom vijeku samo četiri puta promijeni miješalice u domu, jasno je da ona treba biti kvalitetna i trajna.

Na tržištu postoje proizvodi raznih cijena, no pripazite na garanciju i certifikate o zdravstvenoj ispravnosti, jer pojedine miješalice u sebi mogu sadržavati otrovne supstance zaostale od procesa proizvodnje, kao što su bakar ii željezo, koje svakodnevno konzumiramo korištenjem miješalica. Sve miješalice u našoj ponudi imaju garanciju 5 godina, te osiguran servis.

Novom generacijom pametnih tuševa koji miješaju vodu i zrak možete uštedjeti na potrošnji vode čak 60%, a uz možete odabrati i omiljeni mlaz i jačinu protoka vode.

Izbor oko dizajna prepuštamo vama, među mnoštvom proizvoda odaberite moderne ili klasične linije miješalica renomiranih proizvođača Rubinetterie Mariani i Hansgrohe.

Hansgrohe Focus

Hansgrohe Focus

Bezvremenski dizajn i besprijekorna funkcionalnost, glavna su obilježja linije Focus. S lakoćom se uklapa u svaki prostor i pritom vam pomaže da ga maksimalno iskoristite.

Pročitaj više
Tuševi

Tuševi

Najlakši način za oslobađanje od stresa? Tuširanje! Topla voda ima nevjerojatan utjecaj na ljudsko tijelo, te ga oslobađa od stresa i negativnih emocija.

Pročitaj više
Kuhinjske miješalice

Kuhinjske miješalice

Znate li da je miješalica najčešće korišteni kuhinjski element? Upravo nju dnevno dodirujete više od 90 puta, stoga mora udovoljiti raznim kriterijima.

Pročitaj više