Vodokotlići

Vodokotlići mogu biti podžbukni ili nadžbukni, a koji ćete odabrati, ovisi o tome da li radite novu kupaonu, preuređujete ili samo djelomično mijenjate elemente u kupaonici.
Vodokotlići

Svaka kupaonica modernog i elegantnog izgleda zahtijeva ugradbeni tj. podžbukni vodokotlić, pogotovo jer danas možete birati između klasičnih bijelih tipki, staklenih ili drvenih, te odabrati onu koja će se najbolje uklopiti u vaš ambijent.
Podžbukni vodokotlići su predviđeni za ugradnju u knauf ili ciglu, a ako niste sigurni koji je moguće ugraditi kod vas, posavjetujte se sa svojim vodoinstalaterom.
Nadžbukni vodokotlići LIV kvalitetan su i provjeren proizvod, za čiju se kupnju odluči više od milijun zadovoljnih kupaca godišnje. Svi modeli izrađeni su od kvalitetnog ABS materijala s dodanim UV stabilizatorom koji sprječava mijenjanje boje vodokotlića, izolacijom protiv orošavanja, te tihim i brzim punjenjem.

Osim estetskog izgleda i praktičnosti, LIV vodokotlići i rezervni dijelovi imaju dugotrajna jamstva: 10 godina na podžbukne, te 5 godina na nadžbukne vodokotliće, a rok jamstva za rezervne dijelove podžbuknih vodokotlića je čak 25 godina od datuma prestanka proizvodnje!