Dan otvorenih vrata 2018

Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u RETU!

Već više od 25 godina stojimo uz vas s našim proizvodima i uslugama. Tim povodom želimo vam se zahvaliti na potpori i suradnji uz brojne nagrade koje smo osigurali za sve posjetitelje, te brojne popuste na naše proizvode kao i na proizvode naših partnera. Sve to očekuje vas na Danu otvorenih vrata u Reti.

Dođite u subotu 26. svibnja 2018. u našu poslovnicu na adresi Zagrebačka ulica 37, od 8 do 15 sati, iskoristite posebne popuste i kupite nešto za sebe, sudjelujte u Građevinskoj olimpijadi sa zanimljivim igrama i bogatim nagradama.

Za sve posjetitelje osigurali smo nagrade i okrepu, a sve detalje o programu, popustima i prezentacijama saznajte ovdje i Facebook stranici Reta doo

Građevinska olimpijada

Pokažite majstora u sebi i uz malo sreće i vještine osvoji vrijedne nagrade.

Izlaganje osobnih i gospodarskih vozila

Ove godine na Danu otvorenih vrata nam je partner tvrtka Emil Frey Auto Centar, tvrtka ovlaštena za prodaju i servis Daimler AG vozila koja će u sklopu prostora izložiti Mercedes-Benz gospodarska i osobna vozila. Imati ćete priliku među prvima uživo vidjeti novu Mercedes-Benz A-klasu. Isto tako za sve posjetitelje su pripremili nagradnu igru u kojoj možete osvojiti vikend vožnju u prvom premium pick-up-u – X-klasi i posebne pogodnosti pri kupnji vozila.

Provjerite akcije, ponudu novih proizvoda i pronađite proizvode za sebe u našem promo katalogu.