Katalog lipanj 2021

Izašao je Reta katalog za lipanj

U Reta katalogu za lipanj potražite brojne akcije i popuste, a tu je i priručan savjetnik: „Prednosti krovnih prozora“

Jedan od glavnih razloga sanacije i rekonstrukcije krova uz dotrajalost je prenamjena tavanskog prostora u stambeni prostor. Uz prenamjenu prostora nameće se samo po sebi kao faktor povećanje prirodnog osvjetljenja i provjetravanje prostora, za obje situacije idealno rješenje su moderni krovni prozori.

U Reta ponudi od sada možete potražiti i novi proizvod na tržištu renomiranog proizvođača Tondach-a, krovne prozore Project, SmartPro, Energy+. Svi navedeni modeli dolaze s 10 godina jamstva što vam jamči bezbrižno uživanje u novom pogledu vašeg tavanskog prostora.

U lipnju potražite popuste na: krovne prozore, pocinčanu žicu, univerzalno pletivo, stupove za vinograd, ljestve, ručni električni alat, kosilice i trimere, dimnjake, zaštitne cipele, HTZ opremu, nadvoje, mort za zidanje, lazure za ograde i kistove.

U lipnju vas pozivamo u Reta salon u petak 18. lipnja od 8 do 17 sati na posebnu promotivnu akciju našeg partnera tvrtke Semmelrock. Stručno osoblje Semmelrock-a bit će vam na raspolaganju sa savjetima i prezentacijama.

Sve kupce očekuju prigodni popusti i pokloni. Promotivna akcija na izdvojene Semmelrock proizvode trajat će od 18. do 26. lipnja. Pratite našu web stranicu za detalje.

Reta katalog za lipanj možete prolistati online!