Ledis- novo u ponudi

Ledis je izvanredno učinkovito sredstvo za topljenje snijega i odmrzavanje leda

Ledis je sredstvo za otapanje snijega i odleđivanje leda na cestama, putevima i puteljcima. Sredstvo je ekološki osvješteno i nije škodljivo životinjama ni ljudima, a njegova učinkovitost seže čak i do -28 °C. Možete ga koristiti i na površinama koje su popločene tlakovcima bez straha da će nagristi pijesak i/ili uništiti tlakovce. Ipak oprez se preporuča ako imate napukle ili slomljene tlakovce.

Ovo je sredstvo djelotvornije od soli za posipanje protiv zaleđivanja, a uz to nije škodljiv za životinje pa ni čovjeka. Sol za posipanje cesta djelotvorna je maksimalno do -7 C°, a zbog soli za posipavanje bilo je u gradovima zabilježenih slučajeva osušenih drvoreda i živice što se s LEDIS sredstvom za posipavanje neće dogoditi.

Rok upotrebe i način pohranjivanja

Rok upotrebe u dobro zatvorenoj ambalaži je neograničen. Ako je ambalaža otvorena savjetujemo Vam da Ledis držite u prostorijama bez vlage s niskim temperaturama jer je izrazito osjetljiv na vlagu. Vlaga može uzrokovati da se Ledis skupi u grudice, ali to ne umanjuje njegovu učinkovitost.

Ledis je izvanredno učinkovito sredstvo za topljenje snijega i odmrzavanje leda. Ledis je manje korozivan a i ekološki je osviješten proizvod i s time je puno manje štetan za okolinu od većine znanih sredstava za odstranjivanje leda i snijega s puteva i puteljka.

Sredstvo se možete koristiti za odleđivanje puteva, cesta, autoputeva, pločnika, kolnika i drugih puteva i puteljaka okovanih ledom i snijegom.

Nije škodljiv za životinje ni za čovjeka pa je stoga primjeren za upotrebu u odleđivanju ledenih površina u dvorištima i okućnicama, a njegova posebna formula idealna je za topljenje snijega i leda na tlakovcima.

Letak proizvoda možete skinuti ovdje ili prelistati online.