Nevjerojatni popusti u Reti

Vrtoglavi popusti od 70% na keramiku i sav kupaonski asortiman!

Apsolutna rasprodaja i najviši popusti do sada! U Reti na adresi Zagrebačka 37 od 1. travnja potražite vrtoglave popuste od 70% na keramiku i sav kupaonski asortiman.

Najbolja prilika za urediti kupaonu po nevjerojatno niskim cijenama! Od 1. travnja u Reti potražite visoke popuste od 70% na sve što je potrebno kako bi kvalitetno uredili kupaonu. Popusti se odnose na keramiku i sav kupaonski asortiman kao što su: dugotrajne pločice renomiranih europskih proizvođača, moderni i klasični umivaonici, bidei koji se uklapaju u sve kupaone, wc školjke provjerenih proizvođača s dugom tradicijom, slavine i tuševi vrhunskih materijala s petogodišnjom garancijom, elegantne kade i tuš kabine, funkcionalni kupaonski namještaj raznih modela i još puno toga!

Akcija vrijedi do isteka zaliha tako da požurite i omogućite si kupaonu iz snova!

Ako ste trenutno u procesu renoviranja kupaone ili samo želite održati besprijekoran izgled kupaone svakako pogledajte naše savjetnike:

Svim našim djelatnicima, kupcima i prije svega prijateljima: U Reti smo iznimno zahvalni na svim našim vrijednim zaposlenicima koji uz pridržavanje mjera opreza marljivo rade da zadovoljimo potrebe naših kupaca u ovo nesigurno vrijeme. Ogromno hvala i svim našim vjernim kupcima što na naše napore odgovaraju sa strpljenjem i razumijevanjem! Hvala Vam!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.