Reta zadovoljila inspekcijski nadzor

Reta je zadovoljila sve uvjete i mjere vezane za suzbijanje epidemije COVID 19!

Stožer Civilne Zaštite zajedno s nadležnim službama jučer je proveo inspekciju u Reti. Udovoljili smo svim mjerama i uvjetima te zadovoljili sve odredbe vezane za suzbijanje epidemije COVID 19.

"Jučer je proveden inspekcijski nadzor u tvrtki RETA d.o.o. te provedenim nadzorom nisu utvrđeni nedostaci u primjeni mjera vezanih za suzbijanje epidemije COVID-19. Dio radnika po Odluci obavljaju rad od kuće, radnici skladišta i maloprodaje rade naizmjenično, te su formirane smjene. Za sve radnike osigurana su dezinfekcijska sredstva te zaštitna oprema (rukavice i maske), dezinficiraju se radna mjesta te su osigurane sve ostale propisane sigurnosne mjere, priopćili su iz Stožera."

Zadovoljni smo što je naša namjera zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca rezultirala uspješno odrađenom inspekcijom, dokazuje nam kako smo pravodobno reagirali i da smo na pravom putu. Naša briga, nove mjere i zaštita ne staje s ovom inspekcijom. Imperativ nam je zaštita i zdravlje naših kupaca i zaposlenika te ćemo nastaviti činiti sve u našoj moći kako bi nesmetano poslovali i bili tu za sve zaposlenike i kupce uz pridržavanje najviših mjera zaštite.

Izvor: KAportal - Palac gore za gospodarstvenike u Karlovačkoj županiji