Katalog prosinac 2019.

Katalog prosinac 2019.

Opis proizvoda

U Reta katalogu za prosinac donosimo korisne savjete kako se najbolje pripremiti za bezbrižnu zimu u toplini svoga doma!

Zima je već na pragu, a unatoč varljivim temperaturama još ne možemo znati kako opaku zimu nam donose predstojeći mjeseci. Iako je došlo do osjetnog zahlađenja to i dalje nije ona prava zima koju svi poznajemo. Mnogi su već krenuli sa zimskim pripremama ili su marljivo riješili sve potrebne korake kako bi proveli sigurnu zimu u svome domu. Pod sigurnu zimu mislimo na zimu bez neplaniranih popravaka i problema do kojih može doći ako se određene stvari previde ili zanemare. Priprema doma, okućnice, automobila i ostalih elemenata za zimu može vas spasiti od značajnih novčanih izdataka i glavobolje. Provjerite savjete koje donosimo i uživajte u zimskome razdoblju u toplini svoga doma!

U prosincu potražite popuste na: lopate za snijeg, tekućine za zimsko pranje stakla, strugače leda, metlice brisača, gumene tepihe, antifriz, akumulatore, el aparate za zavarivanje, zimske kape i jakne, varilačke hlače, varilačke maske i oprema, kliješta, elektrode i sol za odleđivanje.

Reta katalog možete prelistati online.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.