Katalog veljača 2020.

Opis proizvoda

U novom Reta katalogu za veljaču donosimo odlične savjete za uređenje interijera uz pomoć dekorativnog kamena, a tu su i brojni popusti!

Dekorativni kamen jedan je od najboljih i najjednostavnijih predmeta s kojima možemo dekorirati vrt ili okućnicu, ali tu nije kraj. Dekorativni kamen je sjajan proizvod za dekoriranje interijera. Daje teksturu i kompletno mijenja atmosferu prostorije u kojoj se koristi. U kombinaciji s bojama, možete urediti interijer kao vrhunski dizajneri. Ono što je najbolje jest da ste sve učinili sami i pritom uštedjeli novac. Dekorativni kamen, dolazi u raznim oblicima, a jednostavan je i jeftin za održavanje. Uz povoljnu cijenu i lakoću održavanja pruža niz mogućnosti za dekoraciju, a jednostavniji je za korištenje od mnogih sličnih proizvoda.

U veljači potražite popuste na: dekorativni kamen, sobna vrata i dovratnike, lopate za snijeg, sredstva protiv smrzavanja, brisače, akumulatore, profile za keramiku, gips kartonske ploče, rigips profile i tekućinu za zimsko pranje stakla.

Reta katalog možete prelistati online.

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.