Proizvodnja

Povijest
Tvrtka Reta sa današnjom proizvodnjom razvila se iz male obrtničke radionice koja je proizvodila čavle svih vrsta i namjena, te je svojim osnivanjem 1992. godine asortiman proširila na pletene ogradne mreže od pocinčane i plastificirane te paljene žice.
Kvalitetnom i modernom proizvodnjom ubrzo se ističemo kao vodeći proizvođač u regiji te 2002. godine kupujemo tvornicu Žeče. Tom akvizicijom portfelj se proširuje na razne vrste okova, čime dodatno povećavamo konkurentost i prisutnost na tržištu.

Ulaganje u kvalitetu
Opstanak na zahtjevnom tržištu proizvođača zahvaljujemo prvenstveno kvaliteti naših proizvoda, vlastitom razvojnom i inovacijskom centru, te konstantnim ulaganjima u poboljšanje asortimana i samog proizvodnog ciklusa.
Naši strojevi udovoljavaju najzahtjevnijim tehničko-sigurnosnim standardima EU, a posebnu pozornost pri proizvodnji poklanjamo ekološkim procesima i zbrinjavanju otpada.

Asortiman
Fleksibilan i učinkovit sustav proizvodnje omogućuje nam preradu više od 3000 tona žice godišnje, u razne vrste artikala kao što su čavli, paljena i svjetlovučena žica, žičana pletiva, brave i razne vrste okova.
Proizvodni pogon proteže se na preko 10.000 m2, te smo prisutni na tržištu Austrije, Slovenije, Italije, Njemačke, Srbije, BiH, Makedonije, Kosova, Albanije…

Usluge koje pružamo u našim pogonima:
► Obrada i izrada proizvoda na cnc tokarilici
► Površinska zaštita plastifikacijom
► Izrada proizvoda tlačnim ljevom cinka (zamak)
► Izrada proizvoda brizganjem plastike
► Elektro galvansko cinčanje u kadama i bubnjevima
► Razvoj i izrada strojeva za pakiranje i proizvodnju proizvoda od žice